U bent hier: Home » Verpleegkundigen Vacatures

Zoekt u verpleegkundigen maar worden de vacatures niet vervuld?

Vindt verpleegkundigen met uw vacatures op Holland Nursing

Wanneer u verpleegkundigen zoekt maar uw vacatures worden niet ingevuld, heeft u vaak betere kansen in het buitenland. Hiervoor is wel de nodige kennis en ervaring nodig. Holland Nursing helpt graag met het vinden van verpleegkundigen die uitstekend bij uw openstaande vacatures passen.

Werft en selecteert

Holland Nursing heeft jarenlange ervaring met het vinden van de beste kandidaten voor werk in de Nederlandse gezondheidszorg. Hierbij maken wij gebruik van een uitgebreid buitenlands netwerk. Wij selecteren kandidaten uit een aantal andere landen in Europa, maar ook daarbuiten zoals in India. Hierbij zorgen wij voor de werving, selectie en aanstelling.

Goed opgeleide en gemotiveerde kandidaten

De verpleegkundigen die Holland Nursing voor uw vacatures selecteert, worden op een exclusieve basis voor u als opdrachtgever bemiddeld. Hierdoor zorgen wij dat deze een vaste baan bij u in huis krijgen. Bovendien zorgen wij voor het gehele proces, van het zorgvuldige selectietraject tot het moment dat de nieuwe verpleegkundige tot volle tevredenheid functioneert.

Wij helpen u graag

Het team van Holland Nursing staat klaar om u van dienst te zijn. Wij beantwoorden graag uw vragen of bespreken met u de mogelijkheden. Contact met ons op nemen doet u door te mailen met info@hollandnursing.nl of het contactformulier in te vullen. Bellen is ook mogelijk naar (026) –

verpleeg1